Oriental Dance & Egyptian Folklore - By Mohamed El Hosseny
      

El Hosseny Dance School on itämaisen tanssin koulu, jonka kokeneet ja ammattitaitoiset opettajat Mohamed El Hosseny ja Tuija Rinne johdattavat sinut varmoin ottein perinteikkään tanssilajin perusteisiin ja uusiin tyylisuuntauksiin. Opetamme egyptiläistä tanssia sen eri muodoissa, naisten perinteisestä soolotanssista kansantansseihin ja moderneihin versioihin.

Koulumme opetus on tavoitteellista ja samalla hauskaa ja antoisaa. Voit luottaa siihen, että säännöllinen opiskelu tuo tuloksia: opit tanssin lisäksi myös paljon arabialaisesta musiikista, rytmiikasta ja itämaisen tanssin kulttuuritaustasta. Itämainen tanssi käy myös kuntoliikunnasta; viikkotunti tai pari pitää ruumiin vetreänä ja notkeana ja tuo vielä hyvän mielenkin.

Itämainen tanssi sopii kaikenikäisille harrastajille, niin naisille, miehille kuin nuorille ja lapsillekin. Tuntivalikoimassamme on valinnanvaraa kaikille. Ohjelmassa on sekä viikkotunteja että tiiviskursseja, lisäksi järjestämme tilauksesta yksityistunteja ja erikseen räätälöitäviä pienryhmätunteja, joilla voit halusi mukaan joko hioa tekniikkaa tai opetettavia koreografioita tai vaikka hankkia uuden tanssin repertuaariisi.

Esiintymismahdollisuuksia on tarjolla muun muassa oppilasnäytöksissä, edistyneille oppilaille myös ”keikkoja”.

 
 

 

 
Banner Photos by: Mikael Kilpeläinen
Website & Graphic Design by: Amistud:com
 

 

Ilmaisia työpajoja Caisassa
10. - 12.3.2014!
Tiedot täällä

 

 

 

 

 

 

New York 2010

California 2010 Photo Carl Sermon

California 2010 Photo Carl Sermon

New York 2010